Emalikilpi.com sivustoa ylläpitää ja laskutuksen hoitaa Oy Intrading Ab.

Toimitusehdot

1. Sopimuksen syntyminen

Kun asiakas tilaa tuotteita, on hänen ilmoitettava nimensä, osoitteensa, puhelinnumeronsa ja tuotteiden toimitusosoite. Toimitusosoite voi olla myös muu kuin asiakkaan oma osoite.

Sitova kauppasopimus syntyy silloin, kun asiakas on lähettänyt ja hyväksynyt tilauksen toimittajalle. Emalikilpi.com vahvistaa tilauksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.
Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.
Tilaajan osoitetietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

2. Tuotteiden hinnat

Tilaukseen sovelletaan Emalikilpi.com internetsivulla asiakkaan tilaushetkellä näkyvää tuotteen hintaa. Hinnat sisältävät voimassa olevan verokannan mukaisen arvonlisäveron. Tuotteiden hintaan lisätään toimituskulut, jotka määräytyvät tuotteen painon ja koon mukaan ( ks. tarkemmin kohdasta 4).

3. Maksaminen

Asiakas maksaa tilauksen verkkokaupassa ja valitsee Suomeen tilattaville tuotteilleen halutun toimitustavan verkkokaupan vaihtoehdoista. Erikoiskilvet maksetaan toimituksen mukana tulevalla laskulla Oy Intrading Ab:n tarjoaman maksuehdot mukaan, joka on 10 päivää (netto).
Mikäli tilaatte tuotteita ulkomaille, pyydämme olemaan siitä meihin yhteydessä sähköpostitse (info@emalikilpi.com), niin laskemme toimitushinnan tuotteen toimituskohteeseen.

4. Toimitus

Tuotteet lähetetään pakettina. Koska kaikki kilvet valmistetaan tilauksesta käsityönä, on normaali toimitusaika n. 3-5 viikkoa. Erikoiskilvissä toimitusaika on n. 5-6 viikkoa.

Toimituskulut lisätään hintoihin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron voimassa olevan ALV %:n mukaan. Ulkomaille lähetettävien tuotteiden rahtikulut määräytyvät erillisesti ja koostuvat todellisen rahtikulun mukaan. Mikäli asiakas tilaa samaan osoitteeseen useita tuotteita siten, että lähetyksen paino ylittää kaksi kiloa, lähetys tapahtuu postipakettina ja kyseisen paketin todellinen rahtikulu lisätään hintaan.  Jos asiakas haluaa tuotteita useammalle vastaanottajalle, jokaisesta vastaanottajasta täytyy tehdä oma erillinen tilaus ja maksaa se erikseen.
Mikäli tuotteen toimitus viivästyy olennaisesti, asiakkaalla on oikeus perua tilaus.

5. Tuotteen palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote 8 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, mikäli tuote on tuotannon tai kuljetuksen aikana vioittunut. Tässä tapauksessa Oy Intrading Ab korvaa tuotteen. Mikäli asiakas on tilannut itse virheellisen tuotteen (esim. kirjoitusvirheet, koko tms), palautusoikeutta ei ole tai toimittajalla ei ole korvausvelvollisuutta. Asiakas ilmoittaa peruutuksesta sähköpostitse osoitteeseen info@emalikilpi.com. Peruutusilmoituksesta pitää ilmetä tilausnumero sekä asiakkaan tiedot.

Jokainen tuote valmistetaan käsityönä yksilöllisesti asiakkaalle, joten asiakkaan toiveen mukaisesti valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusmahdollisuutta muissa kuin tuotannon tai kuljetuksen aiheuttamissa vikatapauksissa.

6. Muut ehdot

Jos tuotteessa on virhe, Oy Intrading Ab:lla on oikeus korvata virheellinen tuote vastaavalla virheettömällä tuotteella. Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä virheen oikaisusta kuluttajansuojalain 5 luvun 18 § mukaisesti, jos asiakkaalle koituu oleellista haittaa oikaisusta.

Oy Intrading Ab ei vastaa välillisistä vahingoista, jotka asiakkaalle on mahdollisesti aiheutunut sen johdosta, että tilausta ei ole otettu vastaan tai tuotetta ei ole toimitettu sopimusehtojen mukaisesti. Oy Intrading Ab vastaa virheellisen tuotteen aiheuttamista välillisistä vahingoista kuluttajansuojalain 5 luvun 20 §:n mukaisissa tapauksissa.
Oy Intrading Ab ei ole vastuussa kolmansien osapuolten aiheuttamasta vahingosta tai viivästyksestä kuten sääolosuhteet, internetyhteyksien toimimattomuus yms.
Oy Intrading Ab:lla on oikeus muuttaa sopimusehtoja ilmoituksetta. Asiakkaan tulee tarkistaa tilauksen yhteydessä verkkokaupan voimassa olevat toimitusehdot.

Mahdolliset erimielisyydet osapuolten välillä pyritään ensijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Ratkaisemattomat riita-asiat käsitellään Kokkolan käräjäoikeudessa.

7. Näkyvyys

Oy Intrading Ab:lla on oikeus julkaista tilatuista kilvistä kuvia emalikilpi.com nettisivulla sekä sosiaalisessa mediassa (mm. Facebook, Instagram), ellei asiakas kiellä asiaa  verkkokaupan “lisätietoja” -kohdassa. Tilaajan nimeä ei julkaista kuvien yhteydessä.
Julkaisemme mielellämme asiakkaiden ottamia sisustus- tai miljöökuvia sivustoillamme edellyttäen, että  emalikilpi on niissä asiallisesti edustettuna. Kuvia ja mahdollisia tilaamaasi kilpeen liittyviä tarinoita voit lähettää meille osoitteeseen info@emalikilpi.com. Kuvia lähettäneet palkitsemme lähettämällä takaisin alennuskoodin (15%), jonka voi käyttää seuraavan tilauksen yhteydessä yhteen tai useampaan samalla kerralla tilattavan tuotteeseen. Alennus ei koske toimituskuluja.


Katso myös tietosuojaselosteemme.